Collagen Fluid Concentrate Yorgun Ciltler Için Yaslanma ve Kirisiklik Karsiti Kolajen Içerikli Konsantre Serum 2ml x 7 Adet
Yaslanma belirtilerinin görünümünü gidermek için Kolajen bileseniyle zenginlestirilmis serum, Yüzdeki yorgunluk, donukluk ve elastikiyet kaybi görünümünü gidermeye yardimcidir. Cildin nemlenmesi, beslenmesi ve yaslanma karsiti bakimi için fonksiyonel bir üründür.
Hidrolize kollajen, allantoin içerigi cildi yumusatir, besler, nem kaybindan korur. Cilde siki, pürüzsüzlük ve elastik görünüm kazandirir.
- Hyalüronik ve poliglutamik asitler cildi nemlendirir ve pürüzsüz görünüm kazandirir. Dogal olarak fermente edilmis Natto Sakiz özü içerigi ile zenginlestirilmis serum nem saglamada oldukça etkilidir.
- Koenzim Q10içerigi cildi enerji ile doldurur. Yüzdeki yorgunluk, donukluk, yasa bagli degisikliklerin görünümünü siler.
Serum Patentli Multi EX BSASM ile formüle edilmistir.. 7 çesit bitki özünden olusur. Cilde yatismis ve sakin bir görünüm kazandirir. Serum ayni zamanda Skin Plus Calm kompleksi içerir, bu kompleks hassas ciltler için gelistirilmis nar, incir ve ginseng bilesenleri içeren yatistirici bir komplekstir.
Tüm cilt tiplerinin kullanimina uygundur.
Kullanim Sekli:Yüzünüzü yikadiktan sonra haftada 1-2 kez Yüz ve boyun üzerine uygulayin.
Içindekiler:Panthenol, Glycerin, Polyquaternium-51,Betaine, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate Dipotassium Glycyrrhizate, Natto Gum,Centella Asiatica Extract, Allantoin, Scutellaria Baicalensis Root Extract,Punica Granatum Fruit Extract, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Ficus Carica(Fig) Fruit Extract, Codonopsis Lanceolata Root Extract, Hydrolyzed Collagen,Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Ubiquinone, Tocopheryl Acetate.
Miktar :2ml X 7
MADE IN KOREA